Doplnkový tovar

SORTIMENT

Čo je dobré vedieť?

Doplnkový tovar v Prespor stavebninách zahŕňa široké spektrum nástrojov a predmetov do domácností, najrôznejších pomôcok a príslušenstva na rôzne práce vrátane maľovania, stierkovania, rezania a pílenia, brúsenia a mnohých ďalších aktivít. Jeho súčasťou sú aj rôzne ochranné pomôcky, masky, návleky alebo čistiace prostriedky.

Ponúkame aj široký výber príslušenstva k sadrokartónovým systémom, vrátane špeciálnych pások, hmoždiniek, parozábran a iných materiálov či náradia na prácu so sadrokartónom.

Potrebujete poradiť?

BRATISLAVA

NOVÉ ZÁMKY

Napíšte nám

Blog

Prespor je členom ASAS

Ešte kvalitnejšie služby a nové benefity. Z nášho členstva v aliancii ASAS ťažia najviac naši zákazníci. Zistite, aké výhody môže sieť predajcov po celom Slovensku priniesť aj vám.

Záhrada roku 2022

Záhrada – priestor, ktorý skrášľuje okolie vášho domu či bytu a zároveň priestor, ktorý vám dodá vitamín D a čerstvý vzduch. Jej výzor by sme preto nemali podceniť. Počas pandémie mnohí tiež začali pracovať z domu, preto v nej radi trávia aj svoj pracovný čas. Poďme sa pozrieť, ako jej multifunkčnosť vyformovala s najnovšími trendmi jej výzor v roku 2022.

CHCETE VAŇU? VYBERTE SI TÚ PRAVÚ PRE VÁS

Sprcha nie je nič pre vás? Potom ste jasným milovníkom vane. Skúsili ste sa však niekedy zamyslieť nad tým, aká vaňa by bola najvhodnejšia pre vás? Poďme sa na to pozrieť z blízka.

MUROVANÝ DOM ALEBO DREVODOM?

Bývanie v byte s rozlohou pár metrov štvorcových nie je pre každého. Hoci má aj byt svoje neodškriepiteľné pozitíva, jeho jednotvárnosť sa obyvateľom zvykne často zunovať.

Opúšťate stránku Prespor.sk

Klikli ste na externý odkaz, ktorý Vás presmeruje na doménu mimo Prespor.sk. Ak ste sa chceli dostať do e-shopu, tak kliknite SEM.
Ak si prajete pokračovať na externý odkaz, tak kliknite na doleuvedený odkaz. PRESPOR spol. s r.o. nezodpovedá za obsah na tomto externom odkaze.

Budete presmerovaný na

Pokračujte kliknutím na odkaz vyššie, alebo môžete akciu ZRUŠIŤ

Prihláste sa
do svojho účtu

Pokiaľ ešte nemáte účet, vytvoríme Vám ho pri prvej objednávke.

Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky, predpokladáme, že ste s ňou spokojní.